Värikoukkupilkki Honkasaari 18.2.2018

Jäsenten välinen värikoukkupilkki käytiin Honkasaaressa, pilkittiin 3 tuntia.

Tulokset:

 

Tasuripilkki 4.2. 2018

Avoin tasusuripilkki käytiin Taipalsaarella 4.2. 2018.

Tulokset:

 

Vaikeita vesiä ja kaloja

Jos ei ole ahvenen pilkintä helppoa Saimaalla niin ei se sitä ole ollut muuallakaan. Haastavuudestaan kuuluisa Imatran Immalanjärvi "koulutti" jälleen kerran pilkillä kalastavaa kansanosaa. Ohessa siellä järjestetyn avoimen kilpailun tulokset. Kilpailun järjesti RUK ry.

Tulokset Immalasta:

 

SM-pilkki 2018

SM-pilkki 2018 järjestetään 7.4.2018 Kuusamossa. Ennakkoilmoittautuminen päättyy 8.3.2018.

 

Yhteiskuljetus ja majoitus on peruttu majapaikkojen puuttumisen takia. Kuusamossa on samaan aikaan SM-hiihdot.

Ilmoittautuminen itse kilpailuun seurakohtaisesti.

 

LP:tä edustamaan haluava: Ilmoittaudu Kimmolle tekstiviestillä (nro 040 830 6410) 6.3.2018 mennessä.

 

10 ahvenen kisa Skinnarilassa 21.1. 2018

10 - ahventa kilpailu käytiin Skinnarilassa. Isoimmat ahvenet olivat heikolla syönnillä, mutta joitakin kappaleita saatin ylös. Suurimman tuloksen pilkki Jari Karhu. Hän sai myös kilpailun suurimman ahvenen.

Tulokset:

 

Piirin seurojen jäsenille:

Muistutetaan, että 5 vrk:n rauhoitus ennen kilpailuja koskee lähes kaikkia piirin alueella järjestettäviä avoimia kilpailuja, seuraotteluita sekä jäsentenvälisiä kilpailuja.Päätös on tehty 2017 syksyllä piirin hallituksen kokouksessa jäsenistön sitä ehdottaessa.

Kuluvan talvikauden osalta em. rauhoitus ei koske Kärkjärvellä järjestettävää, kaksiosaista avointa morrikilpailua (kilpailu pidetään kahtena iltana, 4.4. ja 5.4.)

Kesäkauden osalta rauhoitus ei koske LP:n järjestämiä kesäonki-, kilpaonki- ja laituripilkkikilpailuja. Asiasta on maininta myös piirin painetussa, taskukokoisessa kilpailukalenterissa.

 

Hanhijärvellä kiiskivoittoinen kisa 13.1.2018

Tosin pelkät kiisket eivät palkintosijoille siivittäneet. Toiseksi yleisin saaliskala kiisken jälkeen oli pikkuruinen ahven. Toki muutamia suurempiakin tavoitettiin. Päivän komeimman ahvenen ja bonuspalkinnon sai Helstenin Ahti. Kirkaskylkisiä kaloja onnistuivat pyytämään Pohjosen Juha (saaliista valtaosa pikkusärkiä) sekä Aution Kari (saaliin joukossa kaksi pientä lahnaa). Kisan suurimman tuloksen pohjana oli lähes kaksikiloinen hauki.

(Kuvassa päivän yleisin ja "miellyttävin" saaliskala, alle kymmenen gramman kiiski. Niitä nousi järvestä päivän mittaan satoja.)

Tulokset:

 

Kilpailukauden avaus

Vuoden 2017 viimeistä kalastuspäivää vietettiin seuran jäsentenvälisen pilkkikilpailun merkeissä Kasukkalassa Mahalaisenjärvellä. Sää oli mitä parhain - pilvinen nollakeli ja lähes tyyntä. Kilpailun saaliskalasto sekä tulostaso vastasi suurinpiirtein aiemmin samalla järvellä koettuja.

Kilpailukausi on näin ollen avattu ja se jatkuu seuraavan vuoden puolella, luonnollisesti vallitsevan jäätilanteen ehdoilla. Seuratkaa kilpailuilmoittelua nettisivuiltamme.

Seuran hallitus ja kilpailutoimikunta toivottavat viihdyttävää ja tärppirikasta vuotta 2018 kaikille vapaa-ajankalastajille!

Kuvassa Mahalaisenjärven yleisin saaliskala, n. 30 - grammainen särki.

 Tulokset:

 

Ongittu ja laituripilkitty on muuallakin. Alla viime kesän ja syksyn tuloksia Imatran suunnalta.

Tarkemmat tiedot löydät liitteistä. Kiitos Haverisen Erkille tulospalvelusta.

Kesäonki1

Kesäonki2

Kesäonki3

Laituripilkki1

Laituripilkki2

Laituripilkki3

Laituripilkki4

Laituripilkki5

 

 

Laituripilkillä Lappeenrannassa 21.10.

Viimeinen LP:n kalenteriin merkitty laituripilkki pidettiin Lpr:n satama - altaalla mainittuna päivänä kuulaassa syyssäässä.

Saaliskaloja oli monensorttisia, kiiskeistä pieniin lahnoihin. Rapasaaren laiturilla tutuiksi tulleet hirmuahvenet eivät kuitenkaan olleet kulkeutuneet sataman perukkaan saakka.

Tulokset: