Jari oli tällä kertaa etevin.

Seuramme pilkkimestaruudesta kamppailtiin helmikuun puolivälissä Kärkjärvellä. Kilpailuun osallistui 44 seuran jäsentä. Kirkas sydäntalven pakkassää kohtalaisella pohjoistuulella höystettynä ei tunnetusti ennakko-odotuksiltaan ole kirkasvetisellä järvellä se paras mahdollinen kalakeli. Monille jo vuosien takaa tuttu kisavesi ahvenineen kuitenkin yllätti tällä kertaa positiivisesti - kaloja nousi ympäri kilpailualuetta melko hyvin.

Saaliskalakategoria ositti sen tosiasian, että järven kalasto on muuttunut. Vielä joitakin vuosia sitten ahvenkarja oli melko tasapaksua pikkusirriä mutta nyt ne pikkuahvenet eivät enää olekaan yksinomaan niitä tosi pieniä. Ja selvästi oli nähtävissä myös se, että ahvenparvissa ui useampaa ikäluokkaa sekaisin.

Useimpien kilpailijoiden saalispussista löytyi myös yksi tai useampi bonusahven ja olipa sekaan osunut kuulemma joitakin tapsinkatkojiakin.

Jari Malinen voitti seuran mestaruuden. Lähimmäksi Jarin voittotulosta pääsi allekirjoittanut. Ikämiesten sarjan voitti Jarin kanssa samalla rannalla pilkkinyt Hiltusen Matti. Naisten sarjan voiton vei Terttu Huhtiniemi. Kärkjärven ahvenkantaa hoidettiin jälleen tehokkaasti, yhteissaalis oli yli 82 kiloa.

t:KH

 


« Takaisin