Kaksi mitalisijaa PM-pilkiltä seurallemme

Willimiehen Koukku ry toimi pääjärjestäjänä viime sunnuntaina kilpailuissa piirin pilkkimestaruuskilpailuissa. Tapahtumapaikkana oli Niemisenselkä ja kisakeskuksena Hotelli Marjola. Edellisenä päivänä samalla alueella järjestettiin lasten ja nuorten vastaava kilpailu.

 

Pitkä pakkasjakso näytti kilpailuviikonlopuksi katkenneen, nuoret saivat vielä lauantaina osansa pakkasten rippeistä navakan tuulen säestämänä mutta sunnuntaipäivälle tultaessa sää oli jo pilkkikansaa hellävaraisemmin kohteleva.

 

Topi Hulkkonen alle 18-vuotiaissa nuorissa sekä Jari Hartikainen miesten sarjassa pitivät tällä kertaa seuramme mainetta korkealla. Kumpikin onnistui voittamaan sarjansa mestaruuden.

 

Kilpailun järjestelyt toimivat juohevasti ja rutiininomaisesti molempina kilpailupäivinä, moitteita tai muitakaan soraääniä ei kilpailuväen taholta tullut joten tapahtuman voidaan sanoa vastanneen osallistujien odotuksia hyvin.

 

Saalismäärien suhteen kilpailualue ei tarjonnut suuria yllätyksiä ja kalojen keskipainokin oli ainakin silmämääräisesti tarkastellen edellisistä samalla alueella järjestetyistä kilpailuista tuttua kaliiperia.

 

Kiitokset järjestäjille ja Onnittelut voittajille!

 

t: ”pilkkistatisti” Kimmo

 

ps. kuvassa Olavin yli puolikiloinen 'körmy'

 

pps. tarkemmat tulokset täältä...

 


« Takaisin