Yhteistyötä paikallisen energiayhtiön kanssa

Seuramme kolmesta jäsenestä koostunut iskuryhmä vieraili 10.2.2018 Itä - Suomen vesihuoltoyhtiöiden talvipäivillä. Talvipäiviä on järjestetty jo vuosikymmenten ajan ja järjestämisvuoro on kiertävä. Vuoden 2018 vesihuoltopäivät järjesti Lappeenrannan Energia Oy.Tapahtumapaikkana oli Holiday Club Saimaa eli meille paikallisille tutummin ilmaistuna Rauhan kylpylä.

Tapahtuman ohjelmassa oli monenlaisten aktiviteettien lisäksi em. yhtiöiden välinen pilkkikilpailu. Siihen osallistui lähes 80 pilkkijää. Lappeenrannan Pilkkijöiden tiimi suoritti kilpailun toimitsijatehtävät eli kilpailukorttiruljanssin ennen starttia, kalojen punnituksen sekä tulospalvelun. Vastapalvelukseksi kaupunkiyhtiö sponsoroi LP:n kilpailutoimintaa tänä vuonna.

Rauhanrannan ahvenet ja muutkin kalat osoittautuivat yhtä kenkuiksi vastapelureiksi kuin kalat muuallakin päin Saimaata tänä talvena. Keskivertotulokset olivat kymmeniä tai satoja grammoja kalaa kilpailijaa kohti eikä nollatuloksiltakaan aivan vältytty. Yksi huipputuloskin päivälle osui - voittajan saalispussi painoi yli 3 kiloa ja saman kalastajan saaliin seassa oli myös kilpailun suurin kala (710 - grammainen ahven).

 


« Takaisin